VACATURES

Verlader/onderhoudsmedewerker

Standplaats: Vlissingen

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO


Verlader/onderhoudsmedewerker

Functieomschrijving

Als verlader zorgt u in teamverband voor de correcte belading van binnenvaartschepen met onze producten. Hierbij dient ook de controle op de juiste samenstelling van de producten. Het toezicht houden op het lossen van zeeschepen met ruw materiaal vallen onder deze functie.

Ook behoren onderhoudswerkzaamheden aan de installaties bij deze functie als assistentie van de onderhoudsdienst. De bereidheid om soms ook in de avond, nacht en weekend schepen te lossen daar een deel van onze laden/lossen in die periode plaats vindt..

 Functie-eisen

Je beschikt over voldoende werk- en denkniveau om bovenstaande taken gemotiveerd uit te kunnen voeren.

Ervaring binnen een technische werkomgeving is een pré. Je kunt je op een collegiale wijze omgaan met collega’s.

Je kunt in de Engelse taal communiceren met de zeeschepen. Je hebt voldoende kennis van Windows Office (met name Excel en Acces) en je bent in staat om overzicht te bewaren en accuraat te werken. Je bent zelfstandig, resultaatgericht en stressbestendig en kwaliteitsbewust. Je hebt een hands-on mentaliteit, een flexibele instelling en een pro-actieve houding. Je bent daadkrachtig, je kunt je goed inleven in anderen en je weet anderen te motiveren en overtuigen. Bij al deze eisen bent u veilig bewust bezig.

Aanbod

Bij Sorteerbedrijf voor Grint en Zand “Vlissingen” werk je binnen een kleine, collegiale organisatie met een informele en prettige werksfeer. Naast een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een veelzijdige en uitdagende functie en de mogelijkheid voor functie-inhoudelijke ontwikkeling.

 Solliciteren

Je sollicitatiebrief met CV stuur je uitsluitend per e-mail aan de heer Strijdonk (directeur), strijdonk@sorteerbedrijfvlissingen.nl